Geciktirici Sprey Nedir, Nasıl Kullanılır?

Tarih: 27.08.2019 00:00
Geciktirici Sprey Nedir, Nasıl Kullanılır?
Performans arttırıcı geciktirici sprey, özellikle eşlerine veya partnerlerine cinsel ilişki esnasında mahcup olmamak isteyen her yaştan erkek tarafından sıklıkla kullanılan tıbbi ürünlerden biridir.


Geciktirici Sprey Nedir, Nasıl Kullanılır?

Performans arttırıcı geciktirici sprey, özellikle eşlerine veya partnerlerine cinsel ilişki esnasında mahcup olmamak isteyen her yaştan erkek tarafından sıklıkla kullanılan tıbbi ürünlerden biridir. Son yıllarda hakkında araştırmalar yapılan ve geniş kitleler tarafından mercek altına alınan geciktirici sprey, cinsel ilişki esnasında erken boşalma sorunu yaşayan erkeklerin kurtarıcısı olarak öne çıkmaktadır.
Bilindiği üzere erkekler için genç veya orta yaşlı fark etmeksizin cinsel yönden eşlerini veya partnerleri tatmin etmek önemli ve erkeklik gururunu okşayan bir eylemdir. Dolayısıyla cinsel yönden başarısız olan erkeklerin sosyal veya aşk ilişkilerinde yaşadığı problemlerin sayısı da giderek artmaktadır. Bu nedenle erkeklerin geciktirici spreyler başta olmak üzere pek çok farklı tıbbi desteğe başvurarak bu sorunlarını ortadan kaldırması mümkün olmaktadır.

Geciktirici Sprey Nasıl Etki Eder?
Geciktirici sprey etkisi, erkekler tarafından merak edilmektedir. Çünkü piyasada erkeklerin cinsel performansına olumlu etkisi olduğu söylenen pek çok farklı ürün satılmaktadır. Bu nedenle gerçekten başarılı ve olumlu sonuçlar ortaya koyan ürünlerin farkı merak edilmektedir. Bu anlamda geciktirici sprey cinsel ilişkilerde erken boşalmayı geciktiren ve cinsel ilişkiden hem erkeklerin hem de partnerlerinin çok daha fazla zevk almasını sağlayan bir tıbbi üründür.
Geciktirici spreyin kullanımında penis başını anestezik bir madde ile dondurarak temasın daha az hissedilmesi sağlanmaktadır. Dolayısıyla penis başının yüksek uyarılması nedeniyle erken boşalma yaşayan erkekler, sprey sayesinde hafif bir uyuşukluk hissederek cinsel ilişki süresini kolaylıkla uzatabilmektedir.

Geciktirici Sprey Nasıl Kullanılır?
Geciktirici sprey doğru kullanımı, bu tıbbi üründen maksimum fayda alınması açısından büyük önem taşıyan bir konudur. Çünkü geciktirici spreyin toplumda yaygın bilinenin aksine yalnızca penisin uç kısmına sıkılması gerekmektedir. Eğer penisin tamamına sıkılması halinde hem geciktirici spreyin gereksiz yere israf edilmesi hem de cinsel ilişki sırasında bu sefer de ereksiyon problemleri gibi istenmeyen diğer sorunların ortaya çıkması ihtimaller dahilinde gündeme gelmektedir.

Geciktirici spreyi doğru şekilde kullanmak isteyen kişilere tavsiye olarak şu yöntemler öne sürülmektedir:

  • Geciktirici spreyi penisin sap kısmı yerine sadece uç kısmına üstten ve alttan olacak şekilde sıkın.
  • Bir anda hızlı bir şekilde değil de kısa aralıklarla sadece 3 fıs olacak şekilde yaygın bir yüzeye sıkın.
  • Cinsel ilişkide en iyi tatmini almak için en az 20 dakika bekleyin.
  • Bir süre bekledikten sonra dilerseniz penisinizi ılık su ile yıkayabilirsiniz.
  • Öte yandan penisinizi yıkamadan da ilişkiye girebilirsiniz.

Geciktirici Sprey Zararlı Mıdır?
Geciktirici sprey zararları hakkında araştırma yapan erkekler, bu tıbbi ilacın hem kendilerine hem de partnerlerine bir zararı olup olmadığını merak etmektedir. Uzmanlar tarafından özel koşullar altında üretilen bu ürünler, diğer tıbbi ürünlerde olduğu gibi kullananların fiziki sağlığına hiçbir şekilde olumsuz etki göstermemektedir. Yalnızca deri üzerindeki çok ufak gözenekler şeklinde bulunan hassas noktaları düşük dozda anestezi ile uyuşturan bu spreyler, kadınlara da cinsel ilişki sırasında olumsuz bir sorun yaratmamaktadır.

Geciktirici Sprey Hakkında Yanlış Bilinenler
Geciktirici sprey hakkında doğru bilgiler almak isteyen kişiler internet üzerinde sıkça konuşulan ve hiçbir gerçekliği bulunmayan hurafelere de inanmamaktadır. Bu kapsamda geciktirici spreyler hakkında şehir efsanesi denilebilecek uydurma bilgiler bulunmaktadır. Bunları kısaca özetlersek;

  • Geciktirici sprey kullanır kullanmaz cinsel ilişkiye girilebilir, yanlıştır. En az 20 dakika beklenmelidir.
  • Geciktirici sprey kullanımında oral ilişki zararlıdır, yanlıştır. Bir süre beklendikten sonra spreyin anestezik etkisi emilim göstereceği için oral ilişkide herhangi bir probleme neden olmaz.
  • Penisin her kısmına geciktirici sıkılırsa etkisi artar, yanlıştır. Yalnızca baş kısmına müdahale edilmesi gerekmektedir.

Tüm bunlarla  beraber en etkili geciktirici ürünler tavsiyelerimizi buradanöğrenebilirsiniz. Öneri listemiz şu şekildedir:

İlgili Ürünler
Yükleniyor...