Lady Era Kadın İstek Arttırıcı Damla

Tarih: 04.09.2020 03:08
Lady Era Kadın İstek Arttırıcı Damla
Kadınlara özel geliştirilen güçlü içeriği ve kısa sürede etkilerini göstermesi ile günümüzde en çok tercih edilen kadın istek arttırıcılardan biri Lady Era olmuştur.

Kadınlarda zaman zaman ortaya çıkan cinsel isteksizliğin arttırılması ve haz duygusu yüksek bir cinsel birlikteliğin gerçekleştirilmesi için kullanılan Lady Era, güçlü etken maddeleri ve gösterdiği faydalar ile son dönemin en çok tercih edilen cinsel sağlık ürünlerinden biri olmayı başarmıştır.

Lady Era orijinal ürünleri ile kısa süre içinde cinsel isteksizlik giderilerek kadınların çok daha arzulu ve etkili şekilde cinsel ilişki için teşvik edilmesi sağlanmaktadır. Kadınların özellikle erkeklere göre çok daha yüksek oranda tatminsizlik yaşaması nedeniyle özel olarak geliştirilen cinsel sağlık ilaçları bu tip sorunları ortadan kaldırmaktadır.

Lady Era İstek Arttırıcı Nasıl Kullanılır?
Lady Era kadın istek arttırıcı kullanımı son derece kolaydır. Güçlü etken maddeleri ve kısa sürede etkilerini göstermesi nedeniyle cinsel isteksizlik yaşayan kadınlar tarafından bu ürün yaygın olarak tercih edilmektedir. Cinsel ilişkiye girmeden birkaç dakika önce kullanılmasının ardından etkileri kısa sürede görülecektir.
  • Cinsel ilişkiden 20 – 30 dakika kadar önce kullanılır,
  • Su içine 4 – 5 damla veya dilaltına 3 - 4 damla alınarak kullanılır.
Etkileri 3 saate kadar devam eden ilaç birçok farklı formda da üretilmektedir. Lady Era tabletveya damla şeklinde temin edilebilir.

Lady Era Kadın İstek Arttırıcı Etkileri Nelerdir?
Kadınların cinsel ilişkiden kaçınmasının en büyük nedeni ilişkiden yeterli hazzı ve doygunluğu alamamalarıdır. Bu nedenle yardımcı cinsel sağlık ürünlerinin tercih edilmesi uzmanlar tarafından da tavsiye edilmektedir. Cinsel hazzın artması ve ilişki için kadınlarda isteğin arttırılması için Lady Era damla kullanımı önerilir. İlk kullanımının ardından etkileri uzun süre görülen ilaç:
  • Cinsel bölge duyarlılığını artırır,
  • Vajina bölgesinde sulanmaya yardımcı olarak isteği güçlendirir,
  • Çoklu orgazm imkanı sağlar,
  • Sinir uçlarını harekete geçirerek iletkenliğin artmasını ve hazzın yayılmasını sağlar.
Bu ve benzeri daha birçok farklı etkisi ile Lady Era kullanımı kadınlarda cinsel isteksizliğin ortadan kaldırılmasını sağlamaktadır.

Lady Era Yan Etkileri Nelerdir?
Doğal etken maddesi ve güçlü uyarıcıları nedeniyle aşırı kullanımı farklı tip sorunlara yol açabilir. Temelde yan etkileri yok denecek kadar az olan ilacın cinsel ilişkiden 20 -30 dakika kadar önce kullanılması gerekmektedir. İlk kullanımının ardından 3 saate kadar etkileri devam eden ilacın 24 saat içinde sadece bir defa kullanılması önerilmektedir.
  • Sürekli ilaç kullananlar,
  • Tansiyon problemi olanlar,
  • 50 yaş ve üzeri kişiler,
  • Kalp damar sorunları olanlar vb.
İçin Lady Era kullanımı tavsiye edilmez. Bu kişiler tarafından kullanımı sonrasında farklı tip yan etiklerin ortaya çıkması mümkündür. Lady Era kullananlar tarafından ilacın yan etkilerinin olmadığı ve cinsel ilişkiden alınan hazzın en az iki katına kadar çıkarıldığı ifade edilmiştir.

Lady Era Kadın İstek Arttırıcı Fiyatı 
Cinsel sağlık ürünlerinin Türkiye’de çok daha güvenli ve yaygın biçimde satılmaya başlamasının ardından kadın istek artırıcı ürünleri de sıklıkla tercih edilmeye başlamıştır. Kadınlarda yaygın olarak görülen cinsel isteksizlik söz konusu yardımcı cinsel sağlık ürünleri ile çözüme kavuşturulmaktadır. Lady Era fiyatı eczane ve resmi satış siteleri üzerinden değişiklik göstermektedir. Ürün özelinde değişiklik gösteren Lady Era, tablet ve damla şeklinde farklı dozlarda satıldığı için söz konusu fiyat farkları ortaya çıkabilir. Cinsel sağlık ürünleri arasında kadınlar tarafında Lady Era kullanımı son yıllarda ciddi oranda artış gösterdiği ifade ediliyor.
İlgili Ürünler
Yükleniyor...