Nikotin Sakızı

Tarih: 03.10.2019 20:32
Nikotin Sakızı

Sigara tüketiminin akciğer başta olmak üzere kalp ve damar sağlığını olumsuz etkilediği bilgisi günümüzde hemen hemen herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Ancak sigara bırakmakta zorlanan tiryakilerin bu gerçeği bilmelerine rağmen tütün tüketimini sonlandırması pek de mümkün olmamaktadır. Özellikle uzun yıllar boyunca yoğun bir şekilde sigara tüketmiş olan kişiler, herhangi bir takviye olmadan sigara bırakma konusunda ciddi sorunlarla karşılaşmaktadır. İşte bu sebeple tıbbi ve medikal ürün üreticileri, sigara tüketimini sonlandıran kişilerin karşılaştıkları problemlerin üstesinden gelebilmeleri için nikotin sakızı ürünlerini piyasaya sürmektedir.

Nikotin sakızı, içeriğinde bulunan eser miktarda nikotin maddesi ile sigarayı bırakmak isteyen tiryakilerin günlük ihtiyaç duydukları nikotin ihtiyacının giderilmesinde etkili rol üstlenmektedir. Sigarayı bırakmaya yardımcı bir ürün olarak piyasaya sürülen ve dünyanın dört bir yanında milyonlarca insanın sigarayı tamamen bırakmasına vesile olan nikotin sakızı, doğal yollarla sigaraya bırakma ürünlerinin başında gelmektedir.

Nikotin Sakızı Faydaları Nelerdir?
Sağlık konusunda endişeleri bulunan sigara tiryakilerinin sigarayı bırakmaya karar vermelerinin ardından en çok tercih ettikleri ürünlerin başında nikotin sakızları gelmektedir. Sigaraya yeni başlamış olan ya da senelerce ağır tiryaki olarak sigara tüketen kişilere karşı nikotin sakızının faydaları aynı orandadır. Nikotin sakızı kullanarak sigarayı bırakmak istediğiniz de ne kadar süre boyunca sigara kullandığınız pek bir önemi yoktur.
Nikotin sakızı kullanımının faydaları, sigara tüketiminin kesilmesinin ardından ortaya çıkabilen fizyolojik ve psikolojik olumsuzlukların giderilmesine yöneliktir. Uzunu yıllar sigara tüketen kişiler sigarayı bir anda bırakarak vücutlarına nikotin almayı kestiklerinde baş ağrısı, mide bulantısı, sindirim zorlukları ve benzeri fiziksel problemlerle karşılaşabilirken aynı zamanda sinirlilik, sersemlik hali, uyku hali gibi psikolojik sorunlarla da yüzleşmek zorundadır. İşte bu tip etkilerin ortadan kaldırılmasında nikotin sakızı faydalarına başvurulmaktadır.

Nikotin Sakızı Ürün Çeşitleri Nelerdir?
Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo fırsatı ile uygun fiyatlardan satışa sunulan firmamızın geniş ürün yelpazesinde bulunan nikotin sakızı ürünleri şunlardan oluşmaktadır:Sadece yılın belirli döneminde değil 365 gün boyunca indirim kampanyası süren nikotin sakızı çeşitleri hakkında merak ettiğiniz tüm soruları, kolay kullanıma sahip Eczahane firmamızın web sitesi üzerinde yer alan "Whatsapp Danışma Hattı" aracılığıyla müşteri hizmetleri ekibimize yönlendirebilirsiniz. Bu sayede kısa sürede aradığınız yanıtlara ulaşabilir, siparişlerinizi tek tıkla kolay bir şekilde gerçekleştirmenin tadını sürebilirsiniz. Firmamızın geniş ürün envanterinde yer alan nikotin sakızları; naneli ya da meyve aromalı içerikleri, 2 mg ya da 4 mg nikotin barındırmaları bakımından birbirinden farklılık göstermektedir.

Nikotin Sakızları Nasıl Kullanılır?
Nikotin sakızı kullanımı konusunda dikkat edilmesi gereken bazı kurallar bulunmaktadır. Sigara içenlerde 4 mg'lık formun günde en fazla 24 adet çiğnenmesi önerilmektedir. Dolayısıyla web sitemiz aracılığıyla satın aldığınız kaliteli nikotin sakızlarının tüketiminde mutlaka kullandığınız adede dikkat etmeniz tavsiye edilmektedir. Bunun yanında nikotin sakızlarının toplamda 8 ila 12 hafta arası kullanılması yeterli görülmektedir. Ancak gerektiği durumlarda bu süre çok abartılmamak üzere uzatılabilir. Nikotin sakızı tüketiminde ilk 20 - 30 dakika içinde kandaki nikotin miktarı tepe noktasına ulaşır. Nikotin sakızı, düzenli kan nikotin düzeyi sağlayamadığından, çiğneme sıklığı ve miktarını genellikle hastalar belirlemektedir.
Yükleniyor...