Özelliklerine Göre Prezervatif Çeşitleri

Tarih: 08.11.2019 00:31
Özelliklerine Göre Prezervatif Çeşitleri
Sahip olduğu özelliklerine göre prezervatif çeşitleri, cinsel birlikteliklerde eşine veya partnerine farklı deneyimler yaşatmak isteyen ya da cinsel performansını olumlu yönde etkilemeyi amaçlayan erkeklerin yoğun ilgi gösterdiği ürünlerdir.

Esasında erkekler kadar kadınların da yakından ilgilendiği özelliklerine göre prezervatif çeşitleriile cinsel ilişkilerinizden alacağınız haz ve keyfi artırabilir, bununla birlikte cinsel ilişki sürenizi de mevcut durumdakinden daha uzun hale getirebilirsiniz.

Bilindiği üzere cinsel ilişkilerde kullanılan prezervatifler, hem cinsel yollardan bulaşıcı olabilen küçük veya ciddi çaptaki hastalıkları önleme de hem de etkili bir doğum kontrol yöntemi olarak kullanılmaktadır. Bu bakımdan cinsel birlikteliklerin vazgeçilmez bir ekipmanı olarak kullanılmaya devam edilen prezervatifler, geçmişten günümüze pek çok farklı çeşide bürünerek çiftlere yeni deneyimler yaşamaları için fırsatlar sunmaktadır.

Fiziksel Özelliklerine Göre Prezervatif Çeşitleri
Fiziksel yapılarına göre prezervatif çeşitleri, cinsel ilişkiden alınan hazzı artırmak ve cinsel ilişkiyi tatmin boyutuna ulaştıracak özelliklere sahip olmaları sebebiyle pek çok çift tarafından tercih edilmektedir. Özellikle cinsel birleşme esnasında hissiyatı artırmak ve yoğun bir deneyim yaşamak isteyen kadınların tercihi olarak görülen prezervatifler şunlardan oluşmaktadır:
  • Klasik prezervatifler
  • Tırtıklı prezervatifler
  • İnceltilmiş prezervatifler
Görüldüğü üzere cinsel ilişkiye yön verecek düzeyde özel olarak üretilen bu prezervatifler, cinsel birliktelik esnasında bulaşabilecek hastalıkların önüne geçilmesinde ve doğum kontrolü sağlanmasında gibi temel amaçlarının yanında aynı zamanda kadın ve erkeklere daha fazla zevk almaları için birtakım yenilikler sunmaktadır. Bu kapsamda inceltilmiş prezervatifler daha hassas ve doğal bir hissiyat isteyen hem kadınlar hem de erkekler tarafından tercih edilirken, tırtıklı yapıdaki prezervatifler ise cinsel birliktelikten yoğun zevk almak isteyen kadınların tercihi olmaktadır.

Kokulu ve Aromalı Prezervatifler
Aromalı kokuya sahip prezervatifler de son yıllarda çiftler tarafından en çok tercih edilen prezervatifler arasında yer almaktadır. Nitekim cinsel birlikteliği biraz daha eğlenceli ve keyifli hale getirmek için farklılık arayan çiftler tarafından kullanılan bu ürünlerde, pek çok egzotik koku eşliğinde romantik dakikalar yaşanması mümkün olmaktadır. Piyasada bulunan aromalı prezervatifler genel olarak şu kokulara sahiptir:
  • Çilek aromalı prezervatif
  • Kivi aromalı prezervatif
  • Muz aromalı prezervatif
  • Portakal aromalı prezervatif
Geciktirici Özellikli Prezervatifler
Erken boşalmayı geciktirici özellikli prezervatifler de özellikle erken boşalma sorunu yaşayan erkeklerin en çok tercih ettiği prezervatif çeşitleri arasında zirvede yer almaktadır. Bu kapsamda prezervatiflerin dokusu içinde bulunan anestezik bileşenler sayesinde erkeklerin hassas bölgeleri korunarak erken boşalma probleminin önüne geçilmektedir.
Bununla birlikte piyasada hem geciktirici özellikli olup hem de latex dokusuna sahip olmayan prezervatifler de bulunmaktadır. Bu sayede erkeklerin cinsel yönden istedikleri şekilde performans gösterebilmeleri mümkün olmaktadır.

Özelliklerine Göre Prezervatifler Nereden Satın Alınır?
Çeşitli özelliklerine göre prezervatifler satın almak isteyen erkekler veya bayanlar, eczanelerden bu tür ürünlere sahip olabilecekleri gibi internet üzerinden hizmet veren siteleri de tercih ederek zengin çeşitlere kolaylıkla ulaşabilmektedir. Bu bağlamda internet üzerinden hizmet veren sitemizden yararlanarak cinsel yaşamınızı renklendirecek veya cinsel yönden performansınıza katkı sağlayacak en özel prezervatifleri uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.
Cinsel yollarla bulaşan küçük veya ciddi boyuttaki hastalıklardan korunmak isteyenler  veya doğum kontrolü olması bakımından çocuk sahibi olmak istemeyen çiftler tarafından tercih edilen prezervatifler aynı zamanda cinsel ilişkilerin daha keyifli ve tatmin edici boyutlara ulaşmasını sağlamaktadır. Bu kapsamda özelliklerine göre prezervatif çeşitleri hakkında aradığınız tüm ürünleri internet sitemiz üzerinde bulabilir ve anında sipariş edebilirsiniz.
İlgili Ürünler
Yükleniyor...