Proloonging Erkeklere Özel Geliştirilmiş Geciktirici Krem

Tarih: 04.09.2020 18:58
Proloonging Erkeklere Özel Geliştirilmiş Geciktirici Krem
Proloonging krem erkekler için özel olarak geliştirilen ve günümüzde yaygın olarak erken boşalma sorunu yaşayan erkekler tarafından tercih edilmektedir.

Renksiz, tatsız ve kokusuz bir ürün olan Proloonging, Amerikalı Doc Johnson ilaç firması tarafından üretilmesinin ardından kısa sürede sahip olduğu yüksek etkileri nedeniyle cinsel sağlık ürünleri arasında yaygın olarak tercih edilmeye başlamıştır. Cinsel ilişki sırasında yaşanan en büyük sorunlardan biri erken boşalmadır. Bu sorunun önüne geçmek için çeşitli ilaç firmaları tarafından üretilen ürünlerin kullanımı hem kolay hem de etkili olduğu için ülkemizde de son yıllarda tercih edilmeye başlamıştır.

Cinsel ilişkiden belirli bir süre önce kullanılmasının ardından ürünün etkileri uzun vadede etkilerini göstermektedir. Proloonging geciktiriciürünlerinin içinde yer alan güçlü etken maddeleri sayesinde çiftlerin ilişkiden yüksek oranda haz almasına yardımcı olmaktadır.  

Proloonging Krem Nasıl Kullanılır?
Proloonging krem kullanımı cinsel ilişkiden 15 – 30 dakika öncesinde olmalıdır. Az miktarda sıkılarak penisin uç kısımlarından alt kısımlarına kadar hafifçe masaj yapılarak uygulanır. Uygulama sonrasında ürünün etkileri büyük oranda ortaya çıkacaktır. Doğal içeriğinin yanı sıra kullanım kolaylığı sayesinde de günümüzde erken boşalma sorunlarından mustarip erkekler tarafından Proloonging cinsel sağlık ürünleri yaygın olarak tercih edilmektedir. Ürünü kullanmadan önce; tahriş olmuş cilt, sivilce ve açık yaraların olması halinde ürünün kullanımı tavsiye edilmez. Bunun dışında 18 yaşından büyük herkes tarafından ürün kullanılabilir.

Proloonging Geciktirici Faydaları Nelerdir?
Proloonging krem faydaları sadece erkekler için değil aynı zamanda kadınlar içinde görülür. Erkeklerde erken boşalma sorununu önlediği için dolaylı olarak çiftler arasında daha etkili bir cinsel birliktelik oluşturacağı için Proloonging cinsel sağlık ürünlerinin kullanımı her iki taraf içinde etkili olacaktır. Proloonging geciktiriciürünlerinin başlıca faydaları:
  • Erken boşalmayı önler,
  • Cinsel ilişki süresini uzatır,
  • Haz duygusunu artırır.
Bu ve benzeri daha pek çok faydası sayesinde ürünün çiftler arasında sağladığı fayda birçok farklı açıdan değerlendirilebilir.

Proloonging Geciktirici Çeşitleri Nelerdir?
Proloonging geciktirici çeşitleri krem ve sprey olmak üzer iki farklı şekilde üretilmiştir. Genelde geciktirici ürünler sprey, krem ve tablet şeklinde üretildiği için etkileri de ürün özelliklerine göre değerlendirilmelidir. Krem ve sprey biçimde ürünlerin etkileri doğrudan sürüldüğü için daha kısa sürede ortaya çıkacaktır. Proloonging geciktirici çeşitleri:
  • Proloonging Delay Krem 2 oz./56g
  • Proloonging Delay Spray
Olmak üzere iki farklı seçeneğe sahiptir. Ürünlerin kullanım kolaylığına göre tercih edebilirsiniz. Her iki üründe de etken maddeler aynı olduğu için etki süreleri aynı şekilde ortaya çıkacaktır. Erken boşalma sorunlarının ortadan kaldırılması ve cinsel ilişki sırasında her iki taraf içinde yüksek oranda haz alınması için geciktirici ürünlerin kullanımı son derece önemlidir.

Proloonging Ne Kadar Süre Etkili Olur?
Proloonging krem yorumları incelendiğinde ürünün etki süresinin cinsel hazzın tam olarak alınmasını sağladığı yönündedir. İçinde sahip olduğu temel etken maddeleri kısa süre içinde erken boşalma sorunlarını önleyerek uzun süreli bir cinsel ilişki deneyimi sunar. Erkeklerin yaşadığı en büyük cinsel sağlık sorunları arasında yer alan erken boşalma sorunu için Proloonging geciktirici kullanımı ilişkiden alınacak verimin artmasında oldukça etkilidir.
İlişkiden 15 – 30 dakika kadar önce kullanımının ardından 45 dakikaya kadar ilacın etkisi görülmüştür. Cinsel ilişki süresinin her halükarda uzatılmasını sağlayan ürünün kullanımı da oldukça basittir. Erken boşalmanın önlenerek erkekler için özel olarak geliştirilen etken maddeleri ile cinsel birliktelik çok daha etkili bir düzeye çıkarılır. Proloonging kullanımı ve etkileri birçok açıdan fayda sağlar.
İlgili Ürünler
Yükleniyor...