Proloonging Geciktirici Sprey

Tarih: 20.09.2020 21:04
Proloonging Geciktirici Sprey
Proloonging geciktirici ürünleri arasında yer alan sprey ürünleri kullanım açısından benzerleri ile büyük ölçüde ayrılmaktadır.

Sprey kullanımının daha kolay ve etkili olması nedeniyle ürünün tercih edilme sıklığı da oldukça fazladır. Erkekler için özel olarak geliştirilen özel etken maddeler ürünün cinsel ilişki sırasında erkeklerin yaşadığı erken boşalma sorunlarının engellenmesini sağlamaktadır. İlişkiden belirli bir süre önce kullanımının arından etkileri ilişki boyunca devam eder. Normal ilişki süresinin büyük oranda uzatılmasını sağlayan Proloonging Spreygünümüzün en yaygın cinsel sağlık sorunlarından biri olan erken boşalma sorunun önlenmesini sağlamaktadır.


Proloonging Geciktirici Nasıl Kullanılır?
Proloonging Sprey kullanımıoldukça basittir. Cinsel ilişkiden 15 ile 30 dakika kadar öncesinde penis etrafına uygulayarak ürünün kullanımını sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ancak ürünün kullanma talimatları dışında kullanımından kaçınmanız tavsiye edilmektedir. Aksi takdirde ürünün yan etkileri ortaya çıkabilir. Temelde doğal etken maddeleri ile üretilen bu tip ürünlerin yan etkileri yok denecek kadar azdır. Fakat yanlış kullanım sonrasında çeşitli sağlık sorunlarının ortaya çıktığı gözlemlenmiştir. Proloonging geciktirici ürünlerinin kullanımı:
  • 3 – 4 fıs sıkılır,
  • Penis ucundan başlayarak tüm bölgeye yedirilir,
  • Hafif masaj yardımı ile emilim sağlanır.
İlaç etkisini göstermeye başladığı andan itibaren ilişkiye başlanabilir. İlacı kullanan kişi veya partneri için herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır.

Proloonging Geciktirici Sprey Yan Etkileri Nelerdir?
Proloonging geciktirici yan etkileri ilacın bilinçsiz kullanımına bağlı olarak ortaya çıkmaktadır. Özellikle daha fazla verim almak için aşırı kullanımı çoğu zaman bu tip sorunların ortaya çıkmasındaki en büyük etken olmaktadır. Cinsel sağlık ürünleri güçlü etken maddelere sahip olduğu için etkileri kısa süre içinde ortaya çıkmaktadır. Bu nedenle kullanma talimatlarının dışında ürünleri kullanmanız asla tavsiye edilmez.
Proloonging geciktiricilerin olası yan etkilerinin ortaya çıkması ve uzun süre bu yan etkilerin görülmesi halinde uzman bir doktora görünmeniz tavsiye edilmektedir. Proloonging Spreyaşırı kullanımı sonrasında; sertleşme sorunları ve hissizleşme gibi yan etkiler gösterebilir.

Proloonging Sprey Kimler İçin Uygundur?
En iyi geciktirici sprey ürünleri arasında yer alan Proloonging geciktiriciler, erken boşalma sorunu yaşayan erkekler için uygundur. Erken boşalma sorunlarının yanı sıra zaman zaman bu tip ürünlerin ilişki süresini daha da uzatmak isteyen kişiler tarafından da kullanıldığı görülmektedir. Ancak bu davranış zaman içinde farklı sorunlara neden olabilir. Bu nedenle kullanma talimatlarının dışında ürünün tercih edilmesi tavsiye edilmez.
Erken boşalma sorunu cinsel hayatın en önemli problemleri arasında yer almaktadır. Özellikle erkeklerin ilişki sırasında erken boşalma sorunları nedeniyle psikolojik olarak çöküntü yaşamaları mümkündür. Bu tip sorunların ortadan kaldırılması için cinsel sağlık ürünlerinin kullanımı son derece önemlidir. Doc Johnson tarafından geliştirilen erkeklere özek geciktirici ürünleri arasından krem veya sprey olarak iki farklı seçenek tercih edilebilir.

Proloonging Geciktirici Sprey Fiyatları
Proloonging geciktirici fiyatları ürün özelliklerine ve etken maddelerine göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle ürünleri satın almadan önce sahip oldukları etkileri ve ürünlerin detaylarını incelemeniz tavsiye edilmektedir. Günümüzde en çok tercih edilen cinsel sağlık ürünleri arasında yer alan Proloonging geciktiriciler, sprey ve krem olmak üzere iki farklı seçenek ile sunulmaktadır. Ürün özelinde fiyat farklılıkları da bu nedenle ortaya çıkabilir.
Temelde içinde yer alan güçlü etken maddeleri erken boşalma sorunu yaşayan kişilerin bu sorunlarından kurtulmalarını sağlamaktadır. Proloonging Sprey kullanım açısından daha rahat olduğu için günümüzde yaygın olarak tercih edilmektedir. Kullanımı sonrasında erken boşalma sorunu büyük oranda ortadan kaldırılır.
İlgili Ürünler
Yükleniyor...