Saç Bakım

Tarih: 03.10.2019 20:34
Saç Bakım
Kadınlar kadar erkeklerin de yakından ilgilendiği kişisel bakım ürünleri arasında yer alan şampuanlar, saç kremleri ve diğer saç bakım ürünleri, Eczahane firmamızın internet üzerinden uygun fiyatlı olarak müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Türkiye’nin her yerinden ücretsiz kargo fırsatından yararlanarak sahip olabileceğiniz saç bakım ürünlerinde hızlı teslimat ile müşteri memnuniyeti sağlamaktadır.
Bit ve Sirke
İnternet üzerinden kampanyalı fırsat ürünlerinin satışını sürdüren firmamızın en çok tercih edilen saç bakım ürünleri arasında sağlık, bakım ve temizlik kategorisi ürünleri de yer almaktadır. Müşteriler bu kategoride şu ürünleri uygun fiyatlardan satın alabilme imkanına sahiptir:Şampuan
En uygun fiyatlı şampuan seçeneklerini bulabileceğiniz Eczahane firmamızda aynı zamanda tüm siparişlerinizde Türkiye’nin dört bir yanına ücretsiz kargo hizmeti sunulmaktadır. Kargo ücreti ödemeden hızlı teslimat ile satın alabileceğiniz her saç tipine uygun şampuanlar şunlardır:
  • Bioxcin Siyah Sarımsaklı Şampuan 300 gr - İkincisi %50 İndirimli
  • Bioxcin Quantum 3 Al 2 Öde Şampuan Hassas Saçlar 300 ml
  • Bioxcin Biotin Günlük Şampuan 300 ml - Tüm Saç Tipleri
  • Bioxcin Siyah Sarımsak Şampuanı 300 ml
  • Bioxcin Quantum 3 Al 2 Öde Şampuan Yağlı Saçlar
  • Bioxcin Quantum 3 Al 2 Öde Şampuan Kuru & Normal Saçlar
Dökülme Karşıtı
İnternet üzerinden faaliyetlerini sürdüren firmamızda dökülme karşıtı kategorisinde de birbirinden cazip fırsatlar içeren saç bakım ürünlerini bulabilirsiniz. Uygun fiyatlardan satın alabileceğiniz ürünler şu şekilde sunulmuştur:
Yükleniyor...