Tatlandırıcı

Tarih: 03.10.2019 20:36
Tatlandırıcı
Eczahane firmamız, sağlıklı bir yaşam için ihtiyaç duyulan tüm medikal ürünleri internet üzerinden müşterileri ile buluşturmaya devam etmektedir.

2018 yılında faaliyetlerine başlamasına rağmen gerek uyguladığı cazip fiyat politikasıyla gerekse güven veren müşteri memnuniyeti odaklı satış öncesi ve sonrası hizmetleriyle kısa sürede geniş bir müşteri potansiyeline ulaşmayı başaran firmamızın sağlık kategorisindeki ürünler arasında tatlandırıcı ürünler de yer almaktadır.

Bilindiği üzere şeker kullanımının ve gıdalara ek olarak tüketiminin insan sağlığına zararları her geçen gün geniş kitleler tarafından öğrenilmektedir. Dünya Sağlık Örgütü (WHO) günlük enerji alımının %10'unun şekerden gelmesi gerektiğini ifade etmesine rağmen bu şeker tüketiminin sınırlandırılması gerekmektedir. İşte noktada dünyaca ünlü ilaç firmalarının ve tıbbi ürün üreticisi markaların piyasaya sürdüğü tatlandırıcı ürünler devreye girmektedir.

Kimler Tatlandırıcı Kullanabilir?
Esasında herkesin kullanımına uygun olan tatlandırıcı ürünler, günlük şeker tüketimlerini belirli bir sınır altında tutma zorunluluğu yaşayan kişilere yönelik üretilmiştir. Tatlandırıcılar, kalp ve damar hastalıkları bulunan, diyabet hastalığından muzdarip kişilerin kullanması amacıyla üretilip piyasaya sürülen medikal ürünlerdir. Bu ürünler söz konusu rahatsızlıkları bulunan kişilerin aldığı günlük kaloriyi kontrol altına alabilmeleri açısından faydalı bir işleve sahiptir. Diyabetli ya da obez bireylerin beslenmesinde şeker miktarının kısıtlanması gerekmektedir. Bu bireylerin gıdalarında şeker yerine kullandıkları ve şeker tadı veren medikal ürünlere tatlandırıcı adı verilmektedir.

Tatlandırıcı Ürün Çeşitleri Nelerdir?
Müşteri memnuniyeti odaklı faaliyetlerini sürdüren Eczahane firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde sağlık kategorisi altında satışa sunulan tatlandırıcı ürünler dünyanın en güvenilir ve en çok tercih edilen markalarından oluşmaktadır. Başka bir yerde bulamayacağınız cazip fiyatlar ve indirim seçenekleri ile firmamızın web sitesi üzerinden müşterilerin beğenisine sunulan tatlandırıcı ürün çeşitleri şunlardan oluşmaktadır:Her biri klinik olarak test edilmiş ve sağlık açısından herhangi bir zararı olmadığı kanıtlanmış bu tatlandırıcı ürünler, yılın sadece bir döneminde değil 365 gün boyunca kampanyalı fiyatlar üzerinden indirimli olarak satışa sunulmaktadır.
Küresel anlamda tatlandırıcılar ile ilgili yasal düzenlemeler şu kurum ve kuruluşların bilimsel verilerine göre hazırlanıp üretilerek piyasaya sürülmektedir.
  • Amerika Gıda ve İlaç Dairesi,
  • Dünya Sağlık Örgütü
  • Gıda ve Tarım Örgütü
  • Avrupa Birliği Gıda Otoritesi
Ülkemizde ise Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tatlandırıcıların kullanımı, ambalaj ve etiketlenmesi ile ilgili yasal düzenlemeleri yürütmektedir. Dolayısıyla Eczahane firmamız üzerinden satışa sunulan tüm tatlandırıcı ürünler bu kurum ve kuruluşların kurallarına tamamen yasal olarak uyumludur.

Tatlandırıcı Özellikleri Nelerdir?
Bilindiği üzere tatlandırıcılar enerji içeren ve enerji içermeyen olmak üzere iki farklı versiyona sahiptir. Çağdaş dünyada sağlıksız kilo artışına neden olmayan tatlı gıda yeme isteği, sakkarozdan çok daha tatlı olan ve bu tadı karşılamak için çok düşük miktarlarda kullanılması gereken düşük kalorili, enerji vermeyen tatlandırıcıların gelişmesini sağlamıştır. İlk tatlandırıcı olan sakkarinin üretim yılı 1878'dir. Bu yıldan günümüze kadar geliştirilerek gelen enerji vermeyen tatlandırıcılar, gıdalara eklenerek sadece şeker tatlılığının yerini almaktadır.
Öte yandan tatlandırıcıların diğer bir çeşidi olan enerji içeren tatlandırıcılar ise şekerden üretilen fakat sakkaroz kadar tatlı olmayan tatlandırıcılardır. Bu tatlandırıcılar kan şekerini yükseltmedikleri için diyabet hastalığı bulunan kişiler tarafından tüketilmektedir. Dolayısıyla enerji içermeyen tatlandırıcılar, tatlılık hissi verirken; enerji içerenler, tüketicinin beklediği yapıyı sağlamaktadır. Firmamızın uygun fiyatlı tatlandırıcı ürün kampanyalarından yararlanarak kullanabileceğiniz en güvenilir tatlandırıcıları tek bir tık ile satın alabilrisiniz.
Yükleniyor...