Kaşıntı

Tarih: 03.10.2019 20:29
Kaşıntı
Cilt sağlığından genel sağlığa kadar oldukça kapsamlı bir alana işaret eden kaşıntı rahatsızlıkları, internet üzerinden sağlık ürünleri satışını gerçekleştiren firmamızın uygun fiyatlı medikal ürün desteği sağladığı alanlardan biridir.
Cilt sağlığından genel sağlığa kadar oldukça kapsamlı bir alana işaret eden kaşıntı rahatsızlıkları, internet üzerinden sağlık ürünleri satışını gerçekleştiren firmamızın uygun fiyatlı medikal ürün desteği sağladığı alanlardan biridir. Kaşıntıproblemi denilince akla ilk olarak deri hastalıkları gelmektedir. Ancak ciltte kaşıntıya sebep olabilecek nedenler aynı zamanda kansızlıktan parazite kadar pek çok hastalığın da belirtisi olabilmektedir.
Eczahane firmamızın 2018 yılından bu yana internet üzerinden en çok ihtiyaç duyulan tıbbi ve medikal ürünleri uygun fiyatlarla satışa sunmaktadır. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarına her geçen gün bir yenisini ekleyerek geniş bir tüketici kitlesine ulaşmayı başaran firmamızda kaşıntı önleyici ürünler de piyasa fiyatlarının altında satışa sunulmaktadır.

Kaşıntının Nasıl Oluşur?
Egzemandan bitlenmeye, deri döküntülerinden mantar hastalıklarına kadar pek çok rahatsızlığın en şiddetli belirtisi kaşıntıdır. Kaşıntı fiziksel rahatsızlığın yanında kişilerde psikolojik gerilime yol açarak kişilerin hayat kalitesini de olumsuz etkilemektedir. Kaşıntı bir belirti olabileceği gibi herhangi bir rahatsızlığın sonucu da olabilmektedir.
Kaşıntının nedenleri araştırılırken hastanın yaşı, var olan hastalıkları, kullandığı ilaçlar, banyo alışkanlıkları ve hastanın psikolojik durumu gibi faktörler dikkate alınmalıdır. Kaşıntının nedenleri iç organlardan kaynaklanabileceği gibi deri dışından görülen müdahalelerle de ortaya çıkabilmektedir. Kaşıntının en sık rastlanan nedenlerinden birisi deri kuruluğudur. Kaşıntının tedavisinde de kaşıntının nedenlerine göre müdahalede bulunulması gerekmektedir. Bu sebeple kaşıntı rahatsızlıklarında mutlaka uzman hekime başvurulması önemlidir.

Deri Kaşıntısı Belirtileri Nelerdir?
Firmamızın sağlık kategorisinde yer alan en etkili kaşıntı önleyici medikal ürünleri kullanarak kaşıntınızı hafifletebilir ve hatta tamamen ortadan kaldırabilirsiniz. Cilt kaşıntısı ciltte görülmeyen sebeplerden kaynaklanabileceği gibi birtakım belirtilerle de kendini gösterebilmektedir. Deride yaşanan kaşıntının şiddeti ne olursa olsun genel olarak belirtileri şu şekilde ortaya çıkmaktadır:
  • Deride kızarıklıkların oluşması,
  • Kaşınan bölgede darbeler, nokta ve kabarcıkların oluşması,
  • Cildin normal seviyesinden kuru ve çatlak olması,
  • Kösele ya da pullu cilt görünümü,
  • Kaşınan bölgede derinin tahriş olması ve sulanması,
Kaşıntı probleminizi ortadan kaldırmak için firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde bulunan kaşıntı önleyici ve tedavisi ürünleri uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Bu ürünler hakkında merak ettiğiniz soruların yanıtları ve detaylı bilgiler için kolay kullanıma sahip internet sitemizin üzerinde yer alan "Whatsapp Danışma Hattı"nı kullanabilirisiniz. Bu hat üzerinden ücretsiz olarak müşteri temsilcilerimize ulaşabilir ve merak ettiğiniz konular hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Deri Kaşıntısı Nedenleri Nelerdir?
  • Kuru cilt (kseroz), egzama (dermatit), sedef hastalığı, uyuz, yanıklar, izler, böcek ısırıkları ve kovanlar dahil olmak üzere birçok cilt hastalığı,
  • Cilt kaşıntısı, altta yatan bir hastalığın belirtisi olabilir. Bunlar arasında karaciğer hastalığı, böbrek yetmezliği, demir eksikliği anemisi, tiroid sorunları ve multipl miyelom ve lenfoma gibi bazı kanserler bulunur.
  • Sinir sistemini etkileyen durumlar - multipl skleroz, diyabet, kısılmış sinirler ve zona (herpes zoster) gibi - kaşıntıya neden olabilir.
  • Cilt kaşıntısına neden olabilecek psikiyatrik hastalıkların başında; kaygı, obsesif-kompulsif bozukluk ve depresyon gelmektedir.
  • Ciltte yaşanan tahriş ve alerjik reaksiyonlar kaşıntıya neden olabilmektedir. Yün, kimyasallar, sabunlar ve diğer maddeler cildi tahriş edebilmektedir. Bazen de zehirli sarmaşık, parazitler veya kozmetikler gibi madde alerjik reaksiyona neden olur.
Uygun Fiyatlı Kaşıntı Önleyici Medikal Ürünler
Firmamızın geniş ürün envanterinde yer alan tümkaşıntıönleyici ürünlere internet sitemiz üzerinden tek bir tıkla sahip olabilirsiniz. Bunun yanı sıra uygun fiyatlı medikal ürünleri Türkiye'nin dört bir yanına ücretsiz kargo fırsatından yararlanarak sipariş edebilirsiniz.
Yükleniyor...