Deadly Shark 25000 Geciktirici Sprey

Tarih: 05.12.2020 12:17
Deadly Shark 25000 Geciktirici Sprey
Deadly Shark sprey erkeklere özel geliştirilen etkili bir geciktirici cinsel sağlık ürünüdür. Kullanımının ardından hemen etkileri görünen Deadly Shark geciktirici, sprey ve krem olmak üzere iki farklı alternatif seçenek ile kullanıcılara sunulur.

Müşteri memnuniyeti en yüksek cinsel sağlık ürünleri arasında yer alan Deadly Shark geciktirici ürünleri, günümüzde erkeklerin çok sık tercih ettikleri geciktiriciler arasında ilk sırada yer alıyor. Temelde geciktiricilerin sahip oldukları özellik, içindeki etken maddeleri ile penis hassasiyetini azaltmasıdır. Bu sayede cinsel ilişki sırasında penis uzun süre sert kalarak ilişki içinde istenilen performansı sağlar.Deadly 25000 geciktirici sprey veya sprey ürünlerinden herhangi birini tercih ederek cinsel ilişkinin çok daha uzun süreli olarak devam etmesini sağlayabilirsiniz.


Deadly Shark 25000 Sprey Satış Fiyatı
Geciktiricilerin sahip oldukları özelliklere ve etken maddelerine göre, üretici firma özelinde farklı fiyatlara sahiptir. Genellikle kaliteli bir ürünü diğerlerinden ayırt etmek için fiyatına bakmanız yeterlidir. Ancak tek başına bu kriter ürün kalitesini ortaya koymayacağı için mutlaka ürün içeriğine ve sahip olduğu sağlık kriterlerine dikkat etmeniz tavsiye edilmektedir. Deadly Shark 25000 geciktirici fiyatları ürün çeşitlerine göre değişmektedir.
  • Deadly Shark 25000 geciktirici sprey/krem
  • Deadly Shark 48000 geciktirici sprey/krem
Olmak üzere farklı çeşitlerde sunulan ürünler arasından en etkili ve kullanım açısından beklentilerinizi karşılayacak olan ürünü uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz.

Deadly Shark 25000 Geciktiriciler Nasıl Kullanılır?
Geciktirici sprey kullanımı kremlere nazaran çok daha kolaydır. 3 – 5 püskürtme ile penis etrafına temas etmesinin ardından kısa sürede ilişki için hazır hale gelebilirsiniz. İlişkiden önce en az 15 dakika öncesinden uygulama yaparak ideal verimi almak mümkündür.
  • İlişkiden 15 – 20 dakika önce püskürtülür,
  • Etken madde bölgeye yedirilir,
  • Bir süre bekledikten sonra temizlenerek ilişkiye başlanır.
Kısa süre içinde uygulama yaparak anında Deadly Shark geciktirici sprey etkilerinden yararlanmaya başlayabilirsiniz. Ürün içeriğine göre 45 dakikaya kadar ilişki süresinin uzatıldığı görülmüştür. Deadly Shark geciktirici sprey kullanımı ve sahip olduğu etkileri açısından diğer ürünlerden büyük oranda ayrılmaktadır.

Deadly Shark 25000 Geciktirici Sprey Faydaları Nelerdir?
Doğal bitkisel özlü etken maddeleri sayesinde en az yan etkilerle cinsel ilişki sırasında erkeklerin erken boşalma sorunlarının önüne geçen Deadly Shark geciktirici spreyler, yüksek oranda ilişki kalitesini artırmaktadır. Ülkemizde son yıllarda en çok tercih edilen geciktiriciler arasında yer alan Deadly Shark geciktirici, içinde sahip olduğu maddeleri nedeniyle cinsel ilişkiden yüksek haz duyulmasını da sağlamaktadır.
Normal ilişki süresinin en az iki katına kadar arttırılmasının yanı sıra, erken boşalma sorunlarından mustarip kişiler için Deadly Shark geciktirici sprey en ideal ürünler arasında yer almaktadır. Deadly Shark 25000 sprey kullananlar ürünün güçlü etkilerinden %97 oranında memnun kaldıklarını ifade etmiştir.

Deadly Shark Geciktiriciyi Kimler Kullanabilir?
Erken boşalma sorunu yaşayan herkes tarafından Deadly Shark geciktirici ürünleri kullanılabilir. Sanıldığının aksine geciktirici krem veya spreyler kayganlaştırıcı olarak tercih edilmemelidir. Bu ürünler penis yapısında hassasiyetin belirli oranda azaltılmasını sağladığı için aşırı kullanımını ardından ereksiyon sorunları veya zevk kaybı yaşanabilir. Delay 25000 geciktirici sprey kullanmadan önce genel sağlık durumunuzun ürün için uygun olduğundan emin olunuz.
Ürün içinde yer alan kullanma talimatlarına göre belirlenen oranda cinsel ilişkiden 15 – 20 dakika önce kullanarak ürünün en iyi şekilde etki etmesini sağlayabilirsiniz. Deadly Shark 25000 geciktirici sprey ürünleri ile ilişki performansı uzun süreler boyunca korunmaktadır.
İlgili Ürünler
Yükleniyor...